• divendres 2 de desembre del 2022

Palma es promociona per primera vegada al mercat americà

img

Durant tres dies, la delegació de Palma mantindrà reunions amb destacats operadors turístics i importants mitjans de comunicació

PALMA, 9 Jul.

< Palma es promociona per primera vegada al mercat americà, en concret a la ciutat de Nova York, on durant tres dies, la delegació palmesana encapçalada per la regidora de Turisme, Elena Navarro, mantindrà reunions amb destacats operadors turístics i importants mitjans de comunicació.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte en una nota de premsa, Palma es presenta per primera vegada a la ciutat de Nova York com una destinació de tot l'any. Tal com va avançar la regidora de Turisme, Consum i Treball, Elena Navarro, la Fundació Turisme Palma 365 ha organitzat un esdeveniment a la ciutat americana amb l'objectiu de donar a conèixer el destí. Aquesta iniciativa s'emmarca en l'estratègia de comunicació que duu a terme la Fundació al mercat americà, concretament a la costa est.

Durant tres dies, la regidora Elena Navarro, juntament amb el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, i diferents patrons de la Fundació, com ara HM, Iberostar, Pabisa i Melià, mantindran reunions amb destacats operadors turístics i mitjans de comunicació del mercat americà. Com ha explicat Navarro, es tracta de "una iniciativa sense precedents que permetrà posar al Palma el mapa del turista americà".

Aquesta iniciativa, liderada per la Fundació, es troba emmarcada en una estratègia de comunicació que està desenvolupant per a aquest mercat. Durant un mes es faran diferents accions de comunicació. Concretament, per una banda es farà una campanya de coneixement a les xarxes socials en què es llançaran missatges acompanyats amb imatges de la ciutat per donar a conèixer els diferents productes que ofereix Palma i Platja de Palma, com ara cultura, lleure, gastronomia, esport ...; de l'altra, es durà a terme una campanya programàtica mitjançant banners digitals amb un contingut semblant al de la campanya de xarxes, però amb uns missatges més clars i concisos. Així mateix, i per tal de situar el missatge clau de la campanya i que alhora generi record del destí, s'instal·laran quatre panells retroil·luminats a llocs molt representatius de la ciutat de Nova York.

destacar que aquesta estratègia de comunicació inclou un esdeveniment de presentació de la destinació, a més d'un workshop que comptarà amb l'assistència de 70 operadors turístics destacats, així com mitjans de comunicació del mercat americà. L'acte, que tindrà lloc a un cèntric rooftop de la ciutat de Nova York, comptarà amb la presència de l'alcalde de Palma, José Hila.

Notícies més vistes Avui