• dilluns 5 de desembre del 2022

Palma, la ciutat més buscada pels espanyols per a les vacances de juliol 2022, segons Jetcost

img

PALMA, 29 Jun.

Palma és la ciutat més buscada pels espanyols per a les seves vacances de juliol 2022, seguida de Benidorm i Santa Cruz de Tenerife, segons el cercador d'hotels i vols Jetcost.

Les dades que analitzen els resultats de les cerques d'allotjaments entre l'1 i el 31 de juliol, indiquen que, a més de Palma, Eivissa i Menorca també es troben entre les destinacions més buscades pels turistes nacionals.

Gairebé tres de cada quatre usuaris (74%) han buscat destinacions nacionals, mentre que només un 26% han triat destinacions internacionals .
Pel que fa a les preferències, un 71% prefereix sol i platja, davant d'un 29% que busca destins d'interior.

El director de Màrqueting de Jetcost, Ignazio Ciarmoli, ha destacat que set de cada deu espanyols "ja no temen el coronavirus en les properes vacances" i ha considerat que "la crisi econòmica està afectant a l'hora d'escollir destinació i prefereixen buscar ciutats nacionals i que tinguin platja preferiblement”.

”Balears ha estat una de les comunitats més buscades amb tres destinacions entre els 35 preferits per passar aquests dies de vacances. Destaquen especialment Palma, que ha estat la ciutat més buscada d'Espanya, i Eivissa que ocupa la setena posició”, ha ressaltat.

Notícies més vistes Avui