Notícies Balears.

Notícies Balears.

Palma patix talls de trànsit i desviaments d'autobusos aquest diumenge per la carrera Ponle Freno. Traducció: Palma pateix talls de trànsit i desviaments d'autobusos aquest diumenge a causa de la carrera Ponle Freno.

Palma patix talls de trànsit i desviaments d'autobusos aquest diumenge per la carrera Ponle Freno.

Traducció: Palma pateix talls de trànsit i desviaments d'autobusos aquest diumenge a causa de la carrera Ponle Freno.

PALMA, 19 Abr.

Palma patirà aquest diumenge diverses retallades de trànsit en algunes de les seves carrers i desviaments d'autobusos -entre les 09.00 i les 12.00 hores- amb motiu de la celebració de la carrera Ponle Freno 2024.

Segons ha detallat l'Ajuntament en un comunicat, la carrera passarà per l'Avinguda Antoni Maura, Passeig des Born, Carrer Unió, Ramblas, Carrer Oms, Carrer Sant Miquel, Plaça Major, Plaça Cort, Carrer Palau Reial, Carrer Mirador, Carrer Puresa, Carrer Sant Alonso, Carrer de la Posada de Montserrat, Carrer de Santa Fe, Plaça Porta del Camp, Avinguda Gabriel Alomar (trànsit compartit), Avinguda Gabriel Roca pel costat del mar (trànsit compartit), Carrer Joan Maragall, Carrer Vicari Joaquim Fuster fins a Josep Amengual (gir de 180º), Carrer Joan Maragall, Avinguda Gabriel Roca al costat del mar (trànsit compartit) i Avinguda Adolfo Suárez costat terra.

Per tant, entre les 09.00 i les 12.00 hores es tancaran al trànsit les vies Jaume III en direcció a Joan Carles I a l'altura de Passeig Mallorca; Via Roma en direcció a Ramblas a l'altura d'Avingudes; Autovia Llevant en direcció a Andratx a l'altura de Costa des Gas en el seu desviament cap a Avingudes; Carrer Llucmajor en direcció a Palma a l'altura de rotonda golf de Cadis i desviament cap a l'autopista, i el Carrer Joan Maragall quedarà tancat al trànsit.

Pel que fa a les línies de l'EMT, també entre les 09.00 hores i les 12.00 hores hi haurà diversos desviaments amb motiu de la carrera.

L'empresa de transports desviarà les línies L3 (Pont d'Inca - Joan Carles I), L4 (Ses Illetes-Plaça Columnes), L7 (Son Gotleu-Son Serra-La Vileta/Son Vida), L18 (Son Riera-Sindicat) i L20 (Portopí-Son Espases) circularan desviades en ambdós sentits.

També la L25 (s'Arenal-Plaça de la Reina/Catedral) i la L35 (Aquàrium-Plaça de la Reina/Catedral) circularan desviades i canviaran el final/inici de ruta, que serà a Eusebi Estada, juntament a l'estació del tren de Sóller.

A partir de les 12.00 hores aproximadament, es preveu que les línies puguin reprendre les seves rutes habituals. Els usuaris poden consultar els itineraris alternatius en els avisos de la web, APP i xarxes socials de l'EMT, així com en les parades afectades.

Palma s'ha sumat al grup de deu ciutats espanyoles que participen aquest any en el circuit de curses solidàries Ponle freno, un esdeveniment impulsat pel grup Atresmedia i la Fundació Axa.

L'Ajuntament ha recordat que els diners que es recaptin per aquesta carrera, en la qual s'espera que participin més de 2.000 persones, es destinaran a l'adquisició d'un simulador de conducció per a l'hospital Sant Joan de Déu amb l'objectiu d'ajudar les persones que hagin patit un accident de trànsit.