Notícies Balears.

Notícies Balears.

PalmaActiva firma un acord de col·laboració amb l'empresa Vertitex. PalmaActiva firma un acord de col·laboració amb l'empresa Vertitex.

PalmaActiva firma un acord de col·laboració amb l'empresa Vertitex.

PalmaActiva firma un acord de col·laboració amb l'empresa Vertitex.

Aquesta firma d'energies renovables s'uneix a la Xarxa Activa d'Empreses de PalmaActiva

PALMA, 24 de març.

PalmaActiva ha signat un acord de col·laboració amb Vertitex, una firma d'energies renovables que, d'aquesta manera, s'uneix a la Xarxa Activa d'Empreses de l'entitat dinamitzadora de l'Ajuntament de Palma.

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha informat que la regidora d'Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i el CEO de Vertitex, Juan Antonio Cañellas, han signat un protocol de col·laboració mitjançant el qual aquesta empresa s'adhereix a la Xarxa Activa d'Empreses de PalmaActiva. També ha assistit a la signatura el director general d'Autònoms de Cort, Juan Antonio Tormo, i el gerent de l'empresa, Leo Martínez. PalmaActiva promou aquesta Xarxa Activa d'Empreses per impulsar la col·laboració públic-privada per al foment de l'ocupació, la formació i l'emprenedoria, ha destacat la regidora.

Vertitex és una empresa de Palma especialitzada en la instal·lació, comercialització i distribució d'energies renovables a les Balears. Gràcies a aquest conveni, Vertitex participarà en diverses activitats promogudes per PalmaActiva --trobades empresarials, visites de grup i conferències, congressos, seminaris, etcètera--.

La Xarxa Activa d'Empreses té com a finalitat dur a terme mesures d'actuació envers l'ocupació, la formació i l'emprenedoria, i, en general, accions que puguin millorar el desenvolupament local i el posicionament de les persones en el mercat laboral; i col·laborar en la incorporació al mercat de treball de persones en edat laboral especialment vulnerables, com els joves i els majors de 45 anys.