PalmaActiva organitza un curs per obtenir un certificat de professionalitat de restaurant i bar.

PalmaActiva organitza un curs per obtenir un certificat de professionalitat de restaurant i bar.

PALMA, 4 de gener.

PalmaActiva està desenvolupant un curs per obtenir un certificat de professionalitat de nivell 1 d'operacions bàsiques de restaurant i bar.

La regidora d'Economia i Comerç de l'Ajuntament de Palma, Lupe Ferrer, ha visitat aquests dies el local de Ca'n Joan de s'Aigo al carrer Sanç on dos alumnes estan fent les pràctiques d'aquesta formació.

Ferrer ha agrait al gerent de Ca'n Joan de s'Aigo, Pere Joan Massanet, la seva col·laboració per poder realitzar aquestes pràctiques, agraïment que ha fet extensiu a la cadena Melià, on també s'estan realitzant pràctiques.

Els centres de treball on s'estan realitzant les pràctiques són l'hotel Innside Palma Bosque Melià, l'hotel Melià Palma Marina, l'hotel Palma Bellver Melià i els tres establiments de Ca'n Joan de s'Aigo (carrer Sanç, carrer Sindicat i carrer Baró Santa Maria del Sepulcre).

Ferrer ha destacat que aquesta formació permetrà a les persones participants poder optar a millors llocs de treball, ja que les persones amb certificats de professionalitat són molt demandades per les empreses per treballar.

Categoría

Illes Balears