Notícies Balears.

Notícies Balears.

PalmaActiva signa un protocol de col·laboració amb DomusVi.

PalmaActiva signa un protocol de col·laboració amb DomusVi.

L'empresa s'ha adherit a la Xarxa Activa d'Empreses de PalmaActiva

PALMA, 23 Sep.

PalmaActiva ha firmat un protocol de col·laboració amb DomusVi, a través del qual aquesta empresa s'ha adherit a la Xarxa Activa d'Empresa de l'agència de desenvolupament local de 'Ciutat'.

Dins d'un comunicat de premsa, l'Ajuntament de Palma ha informat aquest dissabte que la regidora d'Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i la directora territorial de DomusVi, Elena Alzamora, han signat un protocol de col·laboració mitjançant el qual aquesta empresa s'adhereix a la Xarxa Activa d'Empreses de PalmaActiva. També ha assistit a la reunió el director general d'Autònoms de Cort, Juan Antonio Tormo.

PalmaActiva promou aquesta Xarxa Activa d'Empreses per fomentar la col·laboració públic-privada per al foment de l'ocupació, la formació i l'emprenedoria, ha destacat la regidora. Ferrer ha afegit que, des de PalmaActiva, s'està treballant amb la possibilitat d'oferir en el futur formació relacionada amb el sector sociosanitari.

D'altra banda, la directora territorial de DomusVi, Elena Alzamora, ha afirmat que des d'aquesta empresa es vol "agrair el tracte i diligència" amb els quals els "han atès des de PalmaActiva, escoltant les necessitats i tendint ponts de col·laboració". DomusVi és una empresa que gestiona residències i centres per a persones majors, i Alzamora ha expressat a PalmaActiva la manca de personal amb formació per treballar en el sector sociosanitari.

Gràcies a aquest conveni, DomusVi podrà participar en diverses activitats promogudes per PalmaActiva com les jornades de selecció de personal, la Fira d'Ocupació, els trobades empresarials, visites d'estudiants, acollida d'alumnes per realitzar pràctiques laborals i intermediació laboral, entre d'altres.

La Xarxa Activa d'Empreses té per finalitat dur a terme mesures d'actuació entorn de l'ocupació, la formació i l'emprenedoria, i, en general, accions que puguin millorar el desenvolupament local i el posicionament de les persones en el mercat laboral; i col·laborar en la incorporació al mercat de treball de persones en edat laboral especialment vulnerables, com els joves i els majors de 45 anys.

.