Notícies Balears.

Notícies Balears.

Pare denunciat per deixar el seu fill menor anar amb quad a tirar la brossa a Es Pil·larí.

Pare denunciat per deixar el seu fill menor anar amb quad a tirar la brossa a Es Pil·larí.

PALMA, 22 d'abril.

La Policia Local de Palma ha presentat una denúncia per la via penal contra un pare que, presumptament, deixava un quad al seu fill menor, sense carnet de conduir, perquè anés a llençar la brossa a Es Pil·larí.

Els fets van tenir lloc el passat 15 d'abril, cap a les 18.45 hores, quan una patrulla de la Policia Comunitària va observar un quad conduït per una persona que semblava molt jove i circulava per una via oberta al trànsit, segons ha explicat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa.

Un cop interceptat pels agents, van comprovar que es tractava d'un menor que no tenia permís de conducció. Després d'identificar-lo van contactar amb el seu pare, que va acudir al lloc i va manifestar que el vehicle era de la seva propietat i permetia que el seu fill l'utilitzés per anar a llençar la brossa.

Els agents li van informar que aquesta conducta està tipificada al codi penal i que es confeccionaria un informe dirigit a la Fiscalia de Menors, per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut el permís corresponent.

El pare del menor es va fer càrrec del vehicle després de comprovar la validesa del seu carnet de conduir i la documentació del quad.

La Policia destaca que no es pot descartar la possibilitat d'incurrir en responsabilitat penal paterna, per haver permès la comissió del presumpte delicte a sabiendes que el fill no tenia carnet de conduir.