• dimecres 30 de novembre del 2022

Podem diu que no se'ls va traslladar "correctament" la informació del projecte de Platja de Palma

img

Matissa que pot ser un projecte "interessant" però rebutja que es financi amb l'impost de turisme sostenible

PALMA, 30 Ago.

El regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de Palma, Alberto Jarabo, ha declarat aquest dimarts que no se li va traslladar "correctament" la informació del projecte de Platja de Palma per atraure nòmades digitals, un dels 12 projectes que com a portaveu de l'Ajuntament va presentar aquest dilluns davant la premsa i que ha generat polèmica entre els socis del govern municipal.

En declaracions als mitjans, Jarabo ha dit que abans de votar els projectes "hi va haver unes explicacions bàsiques en què en cap moment es va parlar de promoció turística", i que "la sorpresa" va venir quan van rebre des de la regidoria de Turisme l'"argumentari" per la roda de premsa.

Segons Jarabo, ja han parlat amb la regidora de Turisme, la socialista Elena Navarro, i han “aclarit les implicacions que pot tenir” el projecte. Des de Podem Palma han assenyalat que poden “compartir moltes de les seves qüestions”, com el potencial per “diversificar el model” i “buscar un tipus de turista diferent” però que van expressar discrepàncies “en el que podia suposar la promoció del destí".

Per això, des de Podem volen "participar en el desenvolupament" d'aquest projecte --han insistit que es troba en una "fase molt embrionària"-- per garantir que "pugui complir amb els objectius d'un model de ciutat més respectuós amb els residents i que generi menys despeses i conflictes a Palma".

Així mateix, el portaveu de Podem Palma, Jesús Jurado, ha expressat el rebuig de la formació que un projecte d'aquest tipus es financi mitjançant fons de l'impost de turisme sostenible. negatius que aquesta figura pugui implicar, com ara agreujar les dificultats d'accés a l'habitatge.

Notícies més vistes Avui