• dimecres 30 de novembre del 2022

Podem expressa el seu suport a la regidora de Sant Josep "amenaçada de mort pel responsable d'un abocador il·legal"

img

IBIZA, 16 Jun.

Podemos Eivissa ha expressat aquest dijous el seu suport al seu regidor a Sant Josep, Mònica Fernández, qui, segons han explicat, "ha rebut amenaces de mort pel responsable d'un abocador il·legal".

En un comunicat, la formació ha considerat "completament intolerable " que una representant pública hagi estat amenaçada per haver treballat amb la intenció de fer respectar les lleis i perquè no es posi en perill la salut de les persones i del medi ambient.

Segons han aclarit, aquestes amenaces de mort han estat abocades pel "el responsable d'un abocador il·legal, també responsable de morts utilitzats en fondejos il·legals sobre praderies de posidònia".

"És clar que a tota l'illa d'Eivissa, i, per descomptat, a Sant Josep, durant molts anys s'han tolerat activitats nocives i il·legals sense to mar mesures contundents per salvaguardar l'interès general i sense que la protecció del medi ambient fos una prioritat política per als vells partits”, han lamentat des de Podem, assegurant que ara “s'ha acabat la tolerància amb els delictes mediambientals”. /p>

La formació ha reiterat que treballaran per eradicar els morts que s'utilitzen per als fondejos il·legals i que fan malbé de forma irreversible les praderies de posidònia.

Tampoc es permetrà que es mantingui un abocador il·legal ple de residus "perillosos i contaminants" que representen una "veritable bomba de rellotgeria", han insistit.

Des de Podem han recordat que l'Ajuntament ha pres cartes en l'assumpte i sol·licitarà permís judicial per accedir a la finca on s'acumulen les restes. Després, el Consistori carregarà els costos de les feines de neteja al propietari de la finca, han dit.

Notícies més vistes Avui