Notícies Balears.

Notícies Balears.

Policia Local intervé en una baralla tumultuària en un bar de Palma que acaba amb ferits de diferent consideració. Policia Local intervé en una baralla tumultuària en un bar de Palma que acaba amb ferits de diferent consideració.

Policia Local intervé en una baralla tumultuària en un bar de Palma que acaba amb ferits de diferent consideració.

Policia Local intervé en una baralla tumultuària en un bar de Palma que acaba amb ferits de diferent consideració.

PALMA, 13 Abr.

La Policia Local de Palma va intervenir el passat 7 d'abril en una baralla tumultuària en un bar que va acabar amb ferits de diferent consideració.

En una nota de premsa, la Policia Local ha informat que, cap a les 12.40 hores del passat 7 d'abril, diverses dotacions de la Unitat de Seguretat Integral van ser comisionades per la base del 092 a un bar a prop del carrer Nuredduna, després de rebre diverses trucades per una baralla tumultuària.

En arribar al lloc, els agents van observar una gran quantitat de sang al terra i van sol·licitar assistència sanitària per atendre els ferits.

Testimonis i implicats, de nacionalitat equatoriana i al voltant dels 40 anys d'edat, van explicar que es trobaven celebrant una festa privada quan un home, en estat d'embriaguesa, va accedir al local. Després de ser convidat a sortir, aquest va reaccionar de forma violenta contra els presents, dirigint-se de manera ofensiva cap a una de les dones i arribant a tocar-li les natges.

Dues dones més van ser ateses per personal sanitari per ferides sangrants de diferent consideració. Una d'elles va ser traslladada a un centre mèdic per continuar les cures.

El presumpte autor de l'altercat va declarar per la seva part haver estat agredit per un individu mentre estava parlant amb qui podria ser la seva parella. Segons la seva versió, més persones es van unir a la baralla, veient-se obligat a defensar-se. Les lesions que van observar els efectius policials es localitzaven al rostre, coll i braços, així com ferides als nusos de les seves mans. El presumpte autor portava a més la samarreta esquinçada en la seva totalitat, presentant taques de sang en pantaló, samarreta i sabates.

Al no obeir les instruccions dels policies i no mantenir-se allunyat de l'altra part implicada, i per por que el seu estat d'agitació i nerviosisme reactivés el conflicte, els agents van haver de contenir l'individu i apartar-lo per seguretat. L'home, que presentava un fort olor a alcohol, balbucejava i emetia frases sense sentit. Finalment, es va negar a ser assistit pels serveis sanitaris i va abandonar el lloc.

Davant les versions contradictòries, els agents van informar les parts de l'elaboració d'un informe judicial, així com l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial al ser requerits i del procediment a seguir per denunciar els fets.