• dimecres 5 d'octubre del 2022

Policia Local requisa més de 600 llaunes en un operatiu contra la venda ambulant d'alcohol a Platja de Palma

img

PALMA, 11 Jul.

La Policia Local ha requisat 619 llaunes de begudes i dos vehicles per a la seva transport en un operatiu contra la venda ambulant d'alcohol desenvolupat durant el cap de setmana a Platja de Palma.

Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, en una altra actuació a la mateixa zona es va detenir a dos carteristes i es va aixecar una denúncia per botellón.

La Policia Local ha desenvolupat durant el cap de setmana diferents operatius tant per a control d'actes programats com contra conductes incíviques al passeig Marítim, Platja de Palma i Santa Catalina , entre altres ubicacions.

Segons han explicat, a l'operatiu del passeig Marítim i Santa Catalina els agents van redactar una dotzena de denúncies per venda de l'alcohol fora d'horari, consum d'estupefaents, incompliment d'horaris i portes obertes amb a activitat musical.

A més, en un hotel del passeig Marítim, una nena d'11 anys va patir un accident en una piscina que li va produir lesions lleus al cap i va ser atesa al PAC de Son Pisà.

p>

També el passeig Marítim, la Policia Local va desplegar dissabte un dispositiu en què va controlar 31 vehicles. En aquest cas, no es van detectar positius per alcohol i drogues, encara que es van aixecar dues denúncies de circulació.

El mateix dissabte, al camí Fondo, els agents van haver d'atendre un accident sense ferits per un abocament il·legal d'escombraries a la via pública.

D'altra banda, durant tot el cap de setmana es va actuar en més serveis com el trencament d'un precinte judicial a Son Güell, en un antic abocador d'escombraries il·legals; un delicte de lesions lleus en l'àmbit familiar, el despreniment de part de la façana d'un edifici a es Fortí, una caiguda fortuïta al parc del Mar, la festa del Bar Flexas, que es va produir sense incidents destacables, i diverses etilometries a diferents punts de Palma.