Notícies Balears.

Notícies Balears.

Policies locals ajuden a salvar la vida d'un nadó que no responia a estímuls.

Policies locals ajuden a salvar la vida d'un nadó que no responia a estímuls.

PALMA, 28 de febrer.

Agents de la Policia Local de Palma han ajudat a salvar la vida d'un nadó que presentava una indisposició greu, dificultats per respirar i que no responia a estímuls.

Segons la informació facilitada en un comunicat, l'actuació dels agents va tenir lloc el passat 23 de febrer. Els policies van rebre, cap a les 06.00 hores, l'avís des d'un domicili del barri de Pere Garau, on un nadó de anys presentava una indisposició greu.

Els agents van ser rebuts per la mare amb el nen en braços i informant-los que tenia la febre molt alta, dificultats per respirar i que no responia a cap estímul.

Donat que el quadre presentat era de gravetat, van sol·licitar una ambulància medicalitzada, que es va presentar en pocs minuts. Després de valorar l'estat del nadó, van decidir el seu trasllat urgent a un centre hospitalari.

En contacte amb la mare, el 26 de febrer va confirmar que el seu fill ja es trobava bé i que agraeixia "de tot cor" l'excel·lent actuació dels agents, ja que a més d'atendre al nadó, a ella van saber transmetre-li tranquil·litat i seguretat.