Ports IB amplia servei de reserves de fondeig fins al 15 d'octubre en quatre camps de boies de baix impacte ambiental.

Ports IB amplia servei de reserves de fondeig fins al 15 d'octubre en quatre camps de boies de baix impacte ambiental.

Ports IB amplia el servei de reserves d'estacionament fins al pròxim 15 d'octubre en quatre camps de boies de baix impacte ambiental; a més, el servei de reserves en tots els camps de boies del Govern s'ha allargat fins a aquest diumenge, dia 1 d'octubre.

Segons ha informat la Conselleria del Mar i del Cicle de l'Aigua aquest dissabte en una nota de premsa, Ports IB ha comunicat que s'amplia el termini del servei de reserves d'amarratge fins al 15 d'octubre en quatre camps de boies de baix impacte ambiental.

En concret, es tracta dels camps d'estacionament on encara hi ha més demanda, que són els de s'Espalmador i Caló de s'Oli, a Formentera, i els de Sant Elm i Formentor, a Mallorca.

L'objectiu d'ampliar el servei, ha explicat Ports IB, és protegir el medi marí davant la possible demanda que es preveu en els pròxims dies en aquestes zones.

D'altra banda, el servei de reserves d'amarratge també s'ha prolongat en tots els camps de boies del Govern fins a aquest diumenge, dia 1 d'octubre.

El servei finalitzava aquest dissabte, 30 de setembre, però Ports IB ha decidit ampliar-lo aquest cap de setmana a causa de la bona previsió meteorològica que pot fer que hi hagi peticions.

Les persones interessades trobaran tota la informació sobre les boies i l'accés al sistema de reserves d'aquestes a la pàgina web de Ports IB.

Categoría

Illes Balears