Posen en marxa una campanya de donació de sang per a les festes de Sant Sebastià.

Posen en marxa una campanya de donació de sang per a les festes de Sant Sebastià.

PALMA, 15 Gen.

L'autobús del Banc de Sang i Teixits de Balears (Bstib) buscarà nous donants durant les festes de Sant Sebastià amb la posada en marxa d'una campanya exprés que li permetrà entre els dies 15 i 20 de gener estar disponible en diversos punts de Palma.

En un comunicat, el Banc de Sang ha explicat que la meta és reponer els components sanguinis dels hospitals després de l'alta demanda nadalenca, a més de motivar i augmentar el nombre de persones que contribueixen a millorar les reserves de sang.

En concret, les ubicacions del dispositiu mòbil seran, de 09.00 a 14.00 hores, dilluns al ParcBit, dimarts a Son Llàtzer, dimecres al polígon Son Rossinyol, i dijous al polígon Son Castelló. A més, la seu del Banc de Sang estarà oberta durant la setmana i, també, l'Hospital Universitari Son Espases donarà suport al desplegament el dimecres 17 fins al migdia.

Cal recordar que les Balears requereixen de 200 donacions de sang diàries per atendre les demandes hospitalàries i salvar vides, tot i que actualment "menys del 2% de la població sana de les Illes dona sang a l'any" en un procés que es triga una mitja hora a dur a terme.

.

Tags

Categoría

Illes Balears