PP i Vox es desmarquen d'un manifest al Parlament en suport a les víctimes del terratrèmol de Marroc. CC i Vox es desmarquen d'un manifest al Parlament en suport a les víctimes del terratrèmol de Marroc.

PP i Vox es desmarquen d'un manifest al Parlament en suport a les víctimes del terratrèmol de Marroc. 

CC i Vox es desmarquen d'un manifest al Parlament en suport a les víctimes del terratrèmol de Marroc.

PALMA, 19 Set.

El PP i Vox s'han desmarcat aquest dimarts d'un manifest, impulsat pel PSIB, en suport a les víctimes del terratrèmol de Marroc i el cicló Daniel a Líbia, i que ha comptat amb el suport de la resta de grups.

El text ha manifestat el seu suport a les víctimes i la "necessitat d'incrementar el suport per garantir una recuperació el més ràpida possible".

D'altra banda, insta al Govern a "lluitar contra l'impacte creixent de l'emergència climàtica als països més vulnerables" i han destacat que "les persones vulnerables tenen menys oportunitats per recuperar-se en situacions de desastres naturals".

En un comunicat, el portaveu del PP al Parlament, Sebastià Sagreras, ha lamentat "la nul·la voluntat de consens del PSIB en negar-se a consensuar el text de la declaració institucional de suport a les víctimes del terratrèmol a Marroc i del medicane a Líbia".

Sagreras ha criticat que els diputats socialistes intentin instrumentalitzar aquestes tragèdies i convertir-les en una batalla política.

"Encara reiterant el nostre suport a les víctimes, vam decidir no sumar-nos a la lectura d'aquesta declaració institucional", ha explicat el portaveu 'popular'.

Tags

Categoría

Illes Balears