• divendres 2 de desembre del 2022

PP i Vox lamenten que Armengol "no parli de protecció de menors tutelades" mentre PSIB i MÉS demanen "no estigmatitzar"

img

Cs s'absté i acusa PP i Vox de "irresponsables" per " pretendre treure rèdit electoral" de l'explotació de menors tutelades

PALMA, 8 Jul.

El Grup Parlamentari Popular i Vox-Actua Balears han lamentat aquest divendres, després de la celebració de una Junta de Portaveus extraordinària, que la presidenta del Govern, Francina Armengol, "no vulgui parlar al Parlament de com protegir menors tutelades de casos d'explotació sexual". Mentrestant, PSIB-PSOE i MÉS per Mallorca han demanat "no estigmatitzar les víctimes". Ciutadans (Cs), per la seva banda, s'ha abstingut, ha acusat el PP i Vox de "irresponsables per pretendre treure rèdit de l'explotació de menors tutelades".

La Junta de Portaveus s'ha reunit aquest divendres amb caràcter extraordinari per debatre i votar les sol·licituds de PP i Vox de compareixença de la presidenta Armengol arran de les informacions que apunten que “el Govern va ocultar durant gairebé un any l'existència de casos de menors tutelades pel govern autonòmic, explotades a Balears". Aquestes peticions no han prosperat perquè PSIB-PSOE, Unidas Podemos i MÉS les han rebutjat. A més, Cs s'ha abstingut.

Notícies més vistes Avui