PP i Vox reuneixen aquest dilluns la comissió de seguiment del pacte amb l'eliminació del requisit del català com a fons. El PP i Vox reuneixen aquest dilluns la comissió de seguiment del pacte amb l'eliminació del requisit del català en fons.

PP i Vox reuneixen aquest dilluns la comissió de seguiment del pacte amb l'eliminació del requisit del català com a fons.

El PP i Vox reuneixen aquest dilluns la comissió de seguiment del pacte amb l'eliminació del requisit del català en fons.

PALMA, 20 Nov.

PP i Vox mantindran aquest dilluns una reunió de la comissió de seguiment del pacte d'investidura, en el context del debat d'una moció parlamentària de Vox per a l'eliminació del requisit del català en la funció pública de Balears.

Els representants de totes dues formacions participen en aquesta trobada que ha començat a les 12.00 hores, en la qual s'avaluarà com "evoluciona l'acord d'investidura", segons ha explicat el portaveu de Vox al Parlament, Idoia Ribas.

Per la seva part, el portaveu del PP, Sebastià Sagreras, ha insistit que es tracta d'una reunió ordinària, com la que ja van celebrar al setembre, amb l'objectiu d'analitzar el grau de seguiment de l'acord d'investidura.

Pel que fa a la moció sobre el català en la funció pública, el 'popular' ha insistit que si la moció de Vox s'adhereix a la literalitat de l'acord, li prestaran el seu suport.

Altra cosa serà, com ja va succeir amb l'acord per a la lliure elecció de llengua, el mode de materialitzar aquesta mesura. Sobre això, ha subratllat que "ni en aquest moment, ni a curt termini, està previst abordar aquesta qüestió", ha declarat en línia amb el que va manifestar el vicepresident del Govern, Antoni Costa, la setmana passada.

Tags

Categoría

Illes Balears