• dimecres 7 de desembre del 2022

PP veu un insult que PGE no incloguin el conveni de carreteres de Mallorca "tan necessari per millorar la xarxa viària"

img
PALMA, 10 Oct. El president del PP de Mallorca i portaveu a el Consell, Llorenç Galmés, ha considerat aquest dilluns un "insult" que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) del Govern central no incloguin "un any més" el conveni de carreteres de l'illa "tan necessari per millorar la xarxa viària”.

En un comunicat, el PP ha destacat que l'any passat les presidentes del Govern i Consell de Mallorca, Francina Armengol i Catalina Cladera, respectivament, “han consentit perdre 230 milions d'euros per a inversions a les carreteres de l'illa a canvi del factor d'insularitat i aquest any ho han tornat fer”. "Continua l'engany de la foto de Raixa amb la complicitat de Cladera. Prefereix fotos a diners per a tots els mallorquins", ha afegit.

Segons Galmés, els PGE "constaten el menyspreu i la deixadesa "de Sánchez "cap als mallorquins" i que, segons la seva opinió, "deixen a l'aire obres tan necessàries com acabar el tram u del segon cinturó, millorar els accessos a Palma i diverses actuacions a la xarxa secundària" .

El portaveu ha dit també que Cladera es va comprometre a signar el nou conveni abans del 31 de desembre del 2021, però tant els PGE del 2022, com els del 2023, "destinen zero euros". "Una vegada més anteposa el carnet sanchista al de presidenta del Consell de Mallorca", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui