• dilluns 3 d'octubre del 2022

Presenten 690 sol·licituds a Balears per al bo jove de lloguer a la primera setmana

img

PALMA, 10 Ago.

Un total de 690 sol·licituds per al bo jove de lloguer han estat presentades durant la primera setmana de obertura de la convocatòria, segons ha informat aquest dimecres el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí.

En declaracions als mitjans, Marí ha recordat que les Illes tenen un total de 9,6 milions d'euros en dos anys dirigits a aquesta ajuda per als joves que lloguen un pis.

El conseller d'Habitatge ha assenyalat que quan es comprovi que les sol·licituds compleixen els requisits, es començaran a abonar els ajuts. Al seu parer, aquesta quantitat de peticions "fa pensar" que hi haurà un nombre important de sol·licituds a la comunitat autònoma.

El bo lloguer jove consisteix en una ajuda de 250 euros mensuals que poden cobrar durant un màxim de dos anys els joves entre 18 i 35 anys inclosos, sempre que tinguin una font d'ingressos regular, que la seva renda no superi el llindar de tres vegades l'Iprem (24.318,84 € anuals) i que paguin un lloguer pel seu habitatge habitual o d'una habitació on resideixin de manera continuada.