Notícies Balears.

Notícies Balears.

presó per a dos de les tres persones detingudes a Eivissa per robar rellotges d'alta gamma.

presó per a dos de les tres persones detingudes a Eivissa per robar rellotges d'alta gamma.

IBIZA, 13 de maig.

Agents de la Policia Nacional a Eivissa han detingut a tres individus, dos homes de origen marroquí de 39 i 37 anys i una dona espanyola de 32 anys, parella d'un altre detingut, com a presumptes autors del robatori de rellotges d'alta gamma. La Justícia ha decretat presó per als dos homes i llibertat amb càrrecs per a la dona.

Segons ha informat la Policia en un comunicat aquest dilluns, el grup de delinqüència especialitzada i violenta (UDEV) va desarticular la banda en una operació especial.

La investigació va començar el 27 d'abril després de rebre una denúncia en dependències policials d'un turista que havia estat víctima d'un robatori amb violència. Aquesta persona li van sostreure un rellotge valorat en 25.000 euros mitjançant la tècnica coneguda com a 'Ronaldinho', en la qual el presumpte autor utilitza un abraçament com a engany.

Una setmana després un altre home va denunciar el robatori d'un rellotge valorat en 9.300 euros, havent estat abordat violentament per dos individus.

En ambdós casos, els fets van ocórrer de matinada, entre els dies 27 d'abril i 3 de maig, en una zona coneguda de la ciutat per albergar establiments d'alt poder adquisitiu.

Els agents, sent coneixedors del 'modus operandi' utilitzat per a aquest tipus de fets delictius, van intensificar les actuacions d'investigació, aconseguint obtenir les dades rellevants per a la localització i detenció dels denunciats.

El passat dimarts els policies van procedir a la detenció d'un dels homes a Sant Antoni de Portmany, on es trobava allotjat, i al dia següent van culminar amb la detenció de la parella quan intentava abandonar l'illa amb els efectes sostrets.

Durant les detencions es va trobar una gran quantitat de diners en efectiu i un total de set rellotges d'alta gamma, entre els quals dos figuraven com a sostrets.

Tots estan valorats en més de 100.000 euros, amb la particularitat que diversos d'ells van ser trobats entre les pertinences de les filles menors de la parella detinguda.

Els agents continuen amb les gestions per a averiguar la procedència de la resta de rellotges incautats.

Un cop acabats tots els tràmits en dependències policials, la dona va ser posada en llibertat amb càrrecs i els dos homes van ser posats a disposició del Jutjat de Guàrdia, que ha decretat el seu ingrés a presó.