Presó per a dos homes detinguts per robar en set comerços de Son Servera i Sant Llorenç.

Presó per a dos homes detinguts per robar en set comerços de Son Servera i Sant Llorenç.

PALMA, 16 de gener.

Dos homes, un de nacionalitat espanyola i un altre colombiana, detinguts per ser els presumptes autors de set robatoris en diversos comerços de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, han ingressat a presó després de ser posats a disposició judicial.

La Guàrdia Civil investigava des de principis de 2024 una sèrie de robatoris en comerços de la zona, que havien creat alarma entre els veïns dels municipis afectats, segons ha informat la Benemèrita en un comunicat.

En tots els casos, els autors trencaven una finestra o la porta d'accés al comerç de matinada i s'apoderaven de l'efectiu que hi hagués a la caixa registradora.

Les primeres sospites dels agents apuntaven a un home amb multitud d'antecedents per fets similars, que havia estat vist per la zona després de complir una pena de presó.

Compartida la informació amb la Policia Local de Son Servera, l'actuació d'aquests agents va ser clau per ubicar el sospitós en un edifici en reforma.

Allà, els guàrdies civils van iniciar una vigilància fins assegurar-se que eren dues persones les que suposadament cometien els robatoris i que tots dos es trobaven a l'interior per procedir a la detenció. Finalment, els dos homes van ser detinguts el passat dia 10 de gener per set possibles delictes de robatori amb força.

Tags

Categoría

Illes Balears