Notícies Balears.

Notícies Balears.

Presó preventiva per assassinat del presumpte autor de l'apunyalament mortal a Artà.

Presó preventiva per assassinat del presumpte autor de l'apunyalament mortal a Artà.

PALMA, 20 Nov.

La titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Manacor ha decretat aquest dilluns presó provisional comunicada i sense fiança per a l'autor de l'apunyalament mortal d'un altre home a Artà per un presumpte delicte d'assassinat.

Cal recordar que el detingut havia passat aquest matí a disposició judicial en relació amb la mort violenta ocorreguda al municipi.

Els fets van ocórrer divendres a la nit en un carrer d'Artà, després d'una baralla en un bar, i l'home va ser detingut el dia següent. En concret, el succés va tenir lloc cap a les 22.50 hores del divendres, quan un home va apunyalar a un altre en el carrer Cristofol Ferré Pons.

Moments abans, la víctima es trobava en un bar de la citada localitat, prop del lloc. En un moment donat, aquesta, un home d'aproximadament uns 30 o 35 anys d'edat, es va dirigir al presumpte autor dels fets per recriminar-li alguna cosa, iniciant-se una baralla.

Al moment, tots dos van abandonar el local i, un cop a l'exterior, la víctima es va marxar a peu i l'autor va pujar al seu domicili a les proximitats, agafant un ganivet, baixant de nou al carrer i dirigint-se en direcció cap on s'havia marxat l'altra persona, a qui, després d'atrapar-la, li va propinar diverses punyalades.

Al matí del dissabte, després de la investigació oberta per la Guàrdia Civil, es va aconseguir identificar al presumpte autor dels fets, que ha estat detingut en el seu domicili.