• dilluns 5 de desembre del 2022

Presó provisional eludible sota fiança per a vuit detinguts per l'incendi d'un local a s'Arenal de Llucmajor

img

PALMA, 15 Jul.

La Justícia ha acordat presó provisional eludible sota fiança per als vuit detinguts per l'incendi d'un local a s'Arenal de Llucmajor, ocorregut el 20 de maig passat, que seguien a la presó preventiva.

Segons ha informat des dels Jutjats als mitjans, la titular del Jutjat d'Instrucció número 11 de Palma en substitució del titular del Jutjat d'Instrucció número 8 de la mateixa ciutat ha acordat la presó provisional eludible sota fiança de 12.000 euros per als vuit alemanys detinguts per un incendi en un local de s'Arenal de Llucmajor que seguien a presó preventiva.

La Jutgessa instructora ha modificat per tant la situació processal d'aquests investigats.

Cal recordar que en total van ser 13 els detinguts per l'incendi en un bar situat a s 'Arenal de Llucmajor, que va deixar quatre hostes de un hotel adjacent ferits lleus, en resultar intoxicats per inhalació de fum.

Si bé, el dia 2 del passat mes de juny el titular del Jutjat d'Instrucció número 8 de Palma ja va ordenar presó provisional eludible sota una fiança de 12.000 euros per a quatre dels detinguts i va deixar un dels investigats en llibertat provisional.

Els vuit detinguts restants van ser en aquell moment condemnats a presó provisional sense fiança, una situació processal que ara ha estat modificada.

El jutge també va imposar llavors una fiança de responsabilitat civil de 500.000 euros a què han de fer front tots els investigats solidàriament pels danys presumptament ocasionats.

Notícies més vistes Avui