Notícies Balears.

Notícies Balears.

Presó provisional per a un home per cometre diversos robatoris i furts a locals de Palma i Motril.

Presó provisional per a un home per cometre diversos robatoris i furts a locals de Palma i Motril.

PALMA, 21 de juliol.

La Policia Nacional ha detingut a un home espanyol de mitjana edat com a presumpte autor de fins a cinc robatoris amb força i dos furtaments en establiments de Palma i Motril (Granada), per al qual s'ha decretat el seu ingrés a presó provisional després de passar a disposició judicial.

Segons ha informat el cos aquest divendres en nota de premsa, el passat dimarts, cap a les 01.30 hores, agents de Policia estaven per la zona del Polígon de Llevant (Palma) i van veure a un home que estava sent buscat per diversos robatoris amb força i un furtament.

El presumpte autor anava en bicicleta, i quan els policies van activar les sirenes, va canviar el seu rumb i es va ficar en un parc, intentant fugir dels agents alhora que deia 'no em pararé, no em detindreu'.

Els policies, que no podien entrar al parc amb el cotxe per la seva estretor, van optar per evitar la seva escapada pels diversos ponts que hi havia.

En aquell moment, va arribar una altra patrulla policial que sí que va entrar al parc, tallant-li el pas a les seves dues vies d'escapament. Davant d'això, el presumpte lladre va agafar la bicicleta i va accelerar per travessar una de les sortides que un policia tenia protegides, sent embestit l'agent pel denunciat i per la bicicleta, caient tots dos a terra.

Seguidament, es va iniciar un forceig i el presumpte autor va ser reduït i detingut per la requisitoria policial que tenia en vigor, intervenint-li una tablet.

El grup de Robatoris de la Policia Nacional es va fer càrrec del detingut, ja que havia estat identificat en tres robatoris amb força a Palma en tres establiments diferents.

En un d'ells, l'individu va forçar una vitrina i es va emportar fins a deu rellotges, mentre que en l'altre local va accedir de matinada forçant l'entrada i robant roba i diners. En l'últim establiment va trencar una vidriera i va furtar diferents aparells electrònics i diners en efectiu.

A més, els agents del Grup de Robatoris van tenir coneixement d'una investigació desenrotllada per la Policia Nacional a Motril, que va aconseguir identificar al detingut en dos robatoris amb força en establiments d'aquesta localitat, així com en un furtament en un altre local, per la qual cosa els agents el van posar en requisitoria judicial.

Per aquest motiu, finalment l'home va ser detingut com a presumpte autor de fins a cinc robatoris amb força i dos furtaments, passant a disposició judicial i decretant-se per a ell presó provisional.

.