• divendres 2 de desembre del 2022

Presó provisional per al detingut pel tiroteig entre dos clans al barri de Plaça de Bous

img

PALMA, 8 Jul.

La Justícia ha decretat aquest divendres presó provisional per a l'home detingut després del tiroteig de aquest dimecres passat entre dos clans, al barri palmesà de Plaça de Toros.

Cal recordar que l'home va ser arrestat per la Policia Nacional com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi i tinença il·lícita d'armes després del tiroteig que va tenir lloc aquest dimecres passat cap a les 22.40 hores.

Una agressió a una jove menor d'edat pertanyent a una de les famílies per part de dues dones del clan enfrontat ha estat aquesta vegada, pel que sembla, el detonant del tiroteig.

Els fets es van produir en un carrer situat al barri de la plaça de Toros de Palma, cap a les 22.40 hores de dimecres, quan es van produir diverses detonacions per arma de foc, arribant a impactar fins a nou projectils en un vehicle que estava ocupat per diverses persones.

Al lloc es van desplaçar de forma immediata diverses dotacions de Seguretat Ciutadana, així com agents de Policia Científica i del grup d'Homicidis de la Policia Nacional, els quals van efectuar una inspecció al lloc, demanant aquests últimes dades i prenent declaració a testimonis i parts implicades en l'incident.

El succés ve motivat per la rivalitat que hi ha entre dos clans i que es troba enquistada des de fa temps, produint-se incidents de la mateixa índole. En aquesta ocasió, pel que sembla el detonant es va produir quan una jove menor d'edat pertanyent a una de les famílies era al carrer Eusebio Estada i va ser agredida per dues dones pertanyents a la família enfrontada.

Diversos familiars de la menor van anar amb un vehicle per auxiliar-la i en aquell moment es van produir els trets, presentant el vehicle fins a nou impactes de bala, provocant tan sols danys materials, localitzant els agents diversos casquets i comprovant els impactes al vehicle.

< Els agents del grup d'homicidis van prosseguir amb les gestions i van poder identificar un dels presumptes autors, procedint a la seva detenció instants després als fets per un delicte de temptativa d'homicidi i tinença il·lícita d'armes, al domicili d'aquest, duent a terme una entrada i registre per a la recollida de proves i vestigis.

Els agents de la Policia Nacional continuen amb la investigació per al total aclariment dels h fets i no es descarten noves detencions.

Notícies més vistes Avui