Notícies Balears.

Notícies Balears.

Presó provisional per al detingut per suposadament llançar des d'un segon pis un home a Palma.

Presó provisional per al detingut per suposadament llançar des d'un segon pis un home a Palma.

PALMA, 8 de maig.

L'home que va ser detingut el diumenge passat per presumptament llençar des d'un segon pis a un altre home a Palma ha ingresat a presó provisional aquest dimarts.

Els fets, segons va informar la Policia Nacional, van tenir lloc el diumenge passat a les 07.00 hores al barri de Sindicat. La Policia Nacional i Local de Palma van acudir al lloc i van veure un home a terra, que estava inconscient i sagnava pel cap. Així, aquest va ser atès i traslladat en estat greu a l'Hospital Son Espases, on continua ingressat a la UCI.

Juntament amb la víctima i les persones que es trobaven al carrer, hi havia un home que vivia a l'habitatge des d'on s'havia precipitat la víctima. Segons la Policia, aquest home va donar explicacions contradictòries i va concloure que la víctima estava al seu domicili i s'havia caigut per una finestra.

Per la seva banda, la nòvia de l'home va explicar als agents que havia conegut la víctima aquella nit i que s'havien dirigit al domicili d'ella, que comparteix amb el seu novi. En arribar al pis, el novi es va despertar i en veure l'altre home va començar una baralla.

La versió va ser corroborada per diversos testimonis, un d'ells va explicar que estava dormint a casa seva i va sentir una baralla. En asomar-se al balcó, va veure com la víctima estava recolzada en la barana agafant-se amb les mans i que es va precipitar al buit com si algú l'hagués llançat des de l'interior.

Així mateix, un altre testimoni va explicar que va sentir una forta baralla i la veu d'una dona que deia que el deixés, que el mataria i, en asomar-se, va observar com caigui una persona.

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i es va detenir l'home, argentí i de 31 anys, com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi.