Prohens agraeix al Palma Futsal les "alegries" després de conquerir la Copa Intercontinental.

Prohens agraeix al Palma Futsal les

La presidenta del Govern, juntament amb el president del Consell i l'alcalde de Palma, rep l'equip a l'aeroport

Els jugadors mantequen a Prohens a Son Sant Joan. Després, recorren la ciutat en bus descapotable fins al Palacio Municipal de Son Moix

PALMA, 9 Des.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, qui aquest dissabte ha acudit a rebre a l'Illes Balears Palma Futsal a l'aeroport, amb motiu de la seva conquesta de la Copa Intercontinental, i, després, ha assistit a la festa dels campions al Palacio Municipal d'Esports de Son Moix, ha agraït a l'equip les "alegries" que ha donat a l'afició i els seus "valors i humanitat".

Prohens ha rebut els campions de la Copa Intercontinental, a Son Sant Joan, acompanyada del president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i de l'alcalde de Palma, Jaime Martínez.

L'Illes Balears Palma Futsal ha aterrat a Palma cap a les 10.00 hores. I, res més arribar, els jugadors han mantequen a la presidenta, qui els esperava a la terminal d'arribades.

Després de la recepció de les autoritats, els campions s'han pujat a un bus descapotable, que els esperava per portar-los a recórrer Palma camí del Palacio Municipal d'Esports de Son Moix.

Doncs, precisament, ha estat a Son Moix on ha tingut lloc la festa dels campions. A ella també han acudit la presidenta del Govern, el president del Consell i l'alcalde de Palma.

Tots, cos tècnic, directius i jugadors de l'Illes Balears Palma Futsal, a més de les autoritats, han aixecat junts la Copa Intercontinental per oferir-la als aficionats.

Després, ha arribat el torn de les alocucions. Llavors, la presidenta ha intervingut per posar en valor que "mai un equip de les Balears havia pogut proclamar-se campió del món".

En aquest sentit, Prohens els ha felicitat als campions del món, a l'Illes Balears Palma Futsal "per culminar d'aquesta manera aquest any d'èxits i per haver fet història". "I, sobretot", els ha donat les "gràcies".

"Gràcies per les alegries que ens heu donat i gràcies per haver portat amb orgull el nom de les nostres Illes Balears arreu del món i defensar-lo així de bé. Gràcies pels valors i la humanitat, per ser model i inspiració per a noves generacions", ha continuat la dirigent autonòmica.

"Teniu el món als vostres peus i el cor de tota la gent d'aquesta terra de campions, campions del món", ha conclòs Prohens, qui a més ha fet entrega d'un obsequi en nom del Govern al director Esportiu de l'Illes Balears Palma Futsal, José Tirado.

De la mateixa manera, el president del Consell, Llorenç Galmés, ha celebrat que l'Illes Balears Palma Futsal "continua fent història".

"Quin orgull poder celebrar a casa aquest triomf", ha afegit Galmés, valorant que aquest és "un equip, una família, que és un exemple, dins i fora de la pista". "25 anys de camí fins a arribar a ser el que sou: el millor club del món. Felicitats i gràcies, campions!", ha subratllat.

També l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, ha volgut traslladar el seu "felicitacions" en nom de l'Ajuntament i les "gràcies" a l'Illes Balears Palma Futsal precisament "per posar Palma al centre del món". "Estem profundament orgullosos de tot el que s'ha aconseguit fins ara i del que està per venir", ha incidit Martínez.

Finalment, el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Pep Sansó, ha defensat que el veritable motiu de l'homenatge a l'Illes Balears Palma Futsal no és el seu triomf "històric" a la Copa Intercontinental, que també, sinó que aquest és un reconeixement a "un club que és exemple per a tota la societat"; "un club", ha conclòs, "que és exemple a nivell esportiu, social i a nivell de transmissió dels valors de l'esport".

Tags

Categoría

Illes Balears