• dilluns 3 d'octubre del 2022

Prohens anuncia que quan governi eliminarà l'impost de patrimoni

img

La presidenta del PP a Balears: "Ho han polititzat tot i davant d'aquest contrast hi ha Madrid, la seva aposta clara per la llibertat en majúscula"

< p>Destaca les "ganes de llibertat i canvi" de Balears

    La presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, ha destacat aquest divendres les "ganes de llibertat i canvi" a les Illes , alhora que ha anunciat que quan governi eliminarà l'impost de patrimoni. Durant la seva participació a l'aniversari d'OBBAleares, Prohens ha presentat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a qui ha qualificat com a "una bona amiga" i ha posat d'exemple la seva gestió durant la pandèmia.

comunisme i independentisme”. "Davant d'aquest contrast, hi ha Madrid i la seva aposta clara per la llibertat en majúscules", ha afegit.

La candidata a presidir el Govern pel PP ha subratllat que la seva formació està treballant per " acabar amb les prohibicions i l'intervencionisme”. "Volem passar pàgina d'Armengol. Avui confirma que es presentarà, que vol seguir quatre anys més però els ciutadans no podem més", ha subratllat.

En paraules de Prohens, Balears vol sortir de "aquest clima asfixiant que ho envolta tot també a Balears, d'aquesta política que tot ho polititza. Vinc a oferir un projecte de ponts i gestions".

Per al PP, el Govern d'Armengol ha polititzat "tot" com l'economia, la cultura, la igualtat i la llengua. "Fins i tot els quiosquets de platja, que els volen tancar però no els seus, aquests no", ha postil·lat Prohens, que ha donat la benvinguda a la seva "amiga": "És un luxe tenir-te aquí". /p>

   En el seu discurs, Prohens ha anunciat que quan governi a Balears copiarà la llei de Mercat Obert de la Comunitat de Madrid perquè "la llibertat d'Ayuso no fregeix els seus ciutadans a impostos". "Vull això per a Balears", ha indicat.

   A més d'insistir que eliminarà l'impost de patrimoni, ha dit que traurà també el de successions i donacions. Fins i tot, ha avançat que els autònoms tampoc pagaran "res" en els seus primers dos anys d'activitat.

Per acabar, ha exalçat els ciutadans de les Balears, "els més poderosos d'aquestes illes" , per "fer fora" al PSIB del Govern en les properes eleccions. "Farem d'aquesta terra un projecte de llibertat", ha acabat.