Prohens assegura que complirà amb el seu programa de govern i acords parlamentaris "sense demanar permís ni perdó". Prohens assegura que complirà el seu programa de govern i acords parlamentaris "sense demanar permís ni demanar perdó".

Prohens assegura que complirà amb el seu programa de govern i acords parlamentaris

PALMA, 12 Des.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha afirmat que, des que va assumir la presidència fa sis mesos, l'Executiu autonòmic està "gestionant amb moltes ganes i il·lusió" aquesta Comunitat i, en aquest sentit, ha assegurat que "complirà amb el seu programa de govern i els seus acords parlamentaris sense demanar permís ni perdó", deixant per l'esquerra "les banderes i la propaganda".

Prohens s'ha pronunciat d'aquesta manera aquest dimarts, en el ple del Parlament, en resposta a una pregunta del portaveu de Més per Menorca-Grup Mixt, Josep Castells, qui malgrat reconèixer "les actuacions positives d'aquest Govern" ha lamentat "els episodis xocants d'aquests últims sis mesos, com la contractació d'un càrrec directiu sota investigació per agressió sexual o la difamació cap al president del Consell de Formentera, perquè els molesta", resultat això de la seva "arrogància i falta de serietat".

Categoría

Illes Balears