Prohens assisteix a alliberament de dues tortugues marines i insisteix "en la importància del cuidat del mar i del medi marí". Prohens assisteix a alliberament de dues tortugues marines i insisteix "en la importància del cuidat del mar i del medi marí".

Prohens assisteix a alliberament de dues tortugues marines i insisteix

PALMA, 2 d'agost.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assistit aquest dimecres a l'alletament de dues tortugues marines a la platja de Ses Covetes, que han tornat al mar després de recuperar-se al centre de la Fundació Palma Aquarium, en el marc del programa de recuperació de fauna marina gestionat pel Consorci per a la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears (Cofib).

En un missatge a Twitter aquest dimecres, la presidenta ha volgut conscienciar de "la importància del cuidat del mar i del medi marí", en una menció que ha fet sobre l'alletament de les tortugues Tita i Brotons que "han tornat avui al mar, la seva llar".

També han estat presents l'alcaldessa de Campos, Xisca Porquer; el conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet; el director general de Palma Aquarium i president de la Fundació Palma Aquarium, Joan Rams, i la directora de la Fundació Palma Aquarium, Debora Morrison, entre altres autoritats i representants del projecte.

.

Tags

Categoría

Illes Balears