Prohens assisteix a la reinauguració de Son Moix i celebra que el RCD Mallorca "ara sí" té "un estadi de primera".

Prohens assisteix a la reinauguració de Son Moix i celebra que el RCD Mallorca

PALMA, 13 de gener.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assistit aquest divendres a la reobertura de Son Moix i ha celebrat que el RCD Mallorca "ara sí" té "un estadi de primera".

En una nota de premsa, l'Executiu ha informat que la presidenta Prohens ha assistit aquest divendres a la presentació del nou Estadi Mallorca Son Moix.

En l'acte també han participat el president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés; l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, i el president del RCD Mallorca, Andy Kohlberg.

Margalida Prohens, Llorenç Galmés i Jaime Martínez han dirigit unes paraules als assistents durant la presentació.

En concret, i segons es recull en un missatge publicat a la xarxa social 'X' (abans Twitter), recollit per Europa Press, la presidenta autonòmica ha traslladat la seva "enhorabona al RCD Mallorca per la inauguració de la remodelació de l'estadi de Son Moix".

"El Real Mallorca ha estat sempre una entitat amb una gran afició, que sempre ha mantingut una vinculació amb l'estadi", ha afegit, assenyalant que "per això, avui és un clar homenatge a aquesta passió, fidelitat i suport incondicional".

"Ara sí tenim un estadi de primera per a un equip de primera. Visqui el Mallorca!", ha subratllat la presidenta del Govern.

Tags

Categoría

Illes Balears