Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens critica els atacs masclistes "d'aquells que es diuen feministes davant la manca d'arguments".

Prohens critica els atacs masclistes

PALMA, 22 de gener.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha criticat aquest dilluns els atacs masclistes "dels qui es diuen feministes davant de la falta d'arguments". En un missatge a les xarxes socials recollit per Europa Press, la líder de l'Executiu ha respost d'aquesta manera després que un excandidat de Més per Palma a les eleccions de 2019 publicàs, també a les xarxes socials, que a Prohens "l'única cosa que li falta per seguir governant és fer-li sexe oral als de Vox".

L'usuari ha esborrat el missatge i ha demanat perdó per "haver mancat a l'honorabilitat o com a persona a la presidenta del Govern" i ha demanat que també es detingui la campanya contra la seva pròpia persona.

En el seu missatge, la presidenta del Govern ha lamentat "els atacs dels qui es diuen democràtics, però no accepten els resultats electorals" i dels qui "es diuen progressistes, però ataquen sempre la llibertat per imposar unes determinades idees".

La líder de l'Executiu ha insistit que en les passades eleccions els ciutadans van demanar precisament "desterrar aquestes actituds".