Prohens critica la proposta de Sumar d'establir un impost de successions: "Només busquen atacar l'autonomia de les CCAA".

Prohens critica la proposta de Sumar d'establir un impost de successions:

PALMA, 26 de gener.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha criticat la petició de Sumar a Hisenda sol·licitant la creació d'un impost sobre les herències, i ha considerat que, amb això, "només busquen atacar l'autonomia de les CCAA".

"Mentre es omples la boca de federalisme, només busquen com atacar, des d'un centralisme jacobí, l'autonomia de les comunitats i la voluntat dels seus ciutadans expressada en les urnes, a les famílies i rendes mitjanes de les nostres Illes", ha escrit la líder de l'Executiu autonòmic en un missatge a la xarxa social X.

Així mateix, Prohens ha lamentat en la seva publicació que amb aquesta petició, "com que no les governen, pretenen buidar de contingut les autonomies".

"Ens trobaran de cara, defensant la nostra autonomia fiscal i tributària, la nostra idiosincràsia, el dret a no haver de pagar per tota una vida de treball i esforç dels nostres pares o avis. Defensarem el que van votar els ciutadans de les Illes", ha sentenciat la presidenta balear.

Tags

Categoría

Illes Balears