Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens defensa agilitat dels tràmits mediambientals indispensables.

Prohens defensa agilitat dels tràmits mediambientals indispensables.

PALMA, 15 d'abril.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha posat en valor el decret de simplificació administrativa i ha remarcat que, si bé "hi ha tràmits mediambientals, territorials i de protecció imprescindibles", perquè les Illes Balears són "un territori fràgil i protegit", això "no pot anar renyit a l'agilitat de l'Administració".

Així ha respost la líder de l'Executiu autonòmic a la pregunta formulada pels mitjans de comunicació davant d'una previsible supressió de la Comissió de Medi Ambient.

"Estem redactant un decret i caldrà esperar a veure com acaba. Es està treballant a la Comissió de simplificació administrativa i són els responsables d'aquesta comissió els que estan redactant, no només un canvi pel que fa a aquests tràmits, sinó molt més perquè és un decret molt ampli", ha contestat Prohens.

En aquesta línia, ha explicat que, amb aquest decret, el Govern pretén analitzar com resoldre els embuts, perquè "no pot ser que l'administració es converteixi en un problema per al ciutadà".

"Analitzem quina és la millor manera per atacar embuts. No només la Comissió de Medi Ambient és un embut, hi ha molts a l'administració", ha insistit Prohens, qui ha promès que aconseguiran l'agilització "amb rigorositat i valentia política".

Per acabar, ha matitzat que el decret tindrà mesures de totes les conselleries i, pràcticament, de totes les àrees del Govern.