Prohens denuncia l'"imminent aprovació de la llei d'amnistia" amb la "defensa i complicitat d'Armengol". Prohens denuncia l'"imminent aprovació de la llei d'amnistia" amb la "defensa i complicitat d'Armengol".

Prohens denuncia l'

PALMA, 28 de gener.

La presidenta del PP de les Illes Balears, Marga Prohens, ha denunciat aquest diumenge, amb motiu de l'acte organitzat pel partit a la plaça de l'Espanya de Madrid, la "inminent aprovació de la llei d'amnistia" que "es farà amb la defensa i la complicitat d'Armengol".

En declaracions als mitjans, Prohens ha explicat que una delegació del PP balear s'ha desplaçat a Madrid per "reivindicar, davant aquesta aprovació imminent de la llei d'amnistia, que aquesta no és altra cosa que la rendició del PSOE i de l'Estat de Dret, de 40 anys de consensos constitucionals, que és el millor regal que ens van deixar pares i avis a través de la Transició". "És l'atac a jutges i fiscals. Un atac sense precedents a un estat democràtic i de dret", ha afegit també la presidenta del Govern.

A més, els "populars" de les Illes s'han mobilitzat perquè "a partir d'aquesta nefasta llei d'amnistia, hi haurà espanyols de primera i de segona". I, que això "es farà amb la defensa i la complicitat del Partit Socialista de les Illes Balears, de Francina Armengol".

Prohens ha lamentat en aquest sentit "que Armengol s'ha convertit en la principal defensora de l'amnistia, davant d'altres presidents socialistes que critiquen la rendició a partits independentistes i la inclusió de delictes de terrorisme en la llei".

.

Tags

Categoría

Illes Balears