Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens destaca la gestió de Vera: "Està sempre present en les taules amb tranquil·litat i normalitat".

Prohens destaca la gestió de Vera:

PALMA, 19 de gener.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha destacat la gestió del conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, qui "està permanentment a les diferents taules sectorials i de diàleg en una situació de total tranquil·litat i normalitat".

Així ha respost Prohens a les preguntes formulades pels mitjans de comunicació sobre una possible futura reunió amb sindicats per explicar el pla pilot inclòs en l'acord de lliure elecció de llengua.

"El conseller es reuneix permanentment amb sindicats. Aquest Govern no només escolta, sinó que pacta amb els sindicats, els quals venien demanant des de fa més d'un any que retrocedíssim en les competències que poguéssim de la nefasta Lomloe", ha recordat la presidenta, mencionant també la millora de les condicions laborals del professorat de l'escola pública i concertada en aquesta legislatura.

Per finalitzar, ha explicat que "l'agenda del conseller d'Educació és l'agenda del conseller d'Educació", en relació a una possible data per a aquesta reunió informativa, però ha afirmat que el conseller està "permanentment a les diferents taules sectorials i de diàleg en una situació de total tranquil·litat i normalitat".