Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens dóna suport a la Challenge Ciclista Mallorca Femenina destacant la "tradició ciclista" de l'illa.

Prohens dóna suport a la Challenge Ciclista Mallorca Femenina destacant la

PALMA, 21 de gener.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha donat el tret de sortida a la Challenger Ciclista Mallorca Femenina, amb el tallat de la cinta de la prova, recordant la "tradició ciclista" lligada a l'illa.

En un missatge publicat a la xarxa social 'X', recollit per Europa Press, des del Govern han informat que la presidenta Prohens ha dado aquest diumenge el tret de sortida al Trofeu Palma-Castell de Bellver de la I Garden Hotels- Luxcom Challenger Ciclista Mallorca Femenina.

"Tenim la sort de tenir lligada a la nostra terra aquesta tradició ciclista, d'on han sortit grans esportistes com Mavi Garcia, Nuria Tauler i Marina Garau", ha expressat la dirigent autonòmica, qui ha estat l'encarregada de tallar la cinta de la prova.

En aquest sentit, ha volgut "agrair, un cop més, a l'organització que triï Mallorca com a escenari per aquesta prova, que compta amb una gran representació mallorquina".

"Els meus millors desitjos per a totes les participants", ha conclòs Prohens, qui en arribar a l'inici de la prova ha estat rebuda pel director de Uniesport Consulting, Manolo Hernández, i el director general d'Esports, Antoni Ramonell.