• dimecres 30 de novembre del 2022

Prohens es reuneix a Formentera amb afectats per la normativa de Costes que genera "inseguretat jurídica"

img


FORMENTERA, 22 Oct.

La presidenta del PP Balears, Marga Prohens, es ha reunit aquest dissabte a Formentera amb afectats per la normativa de Costes, recentment aprovada pel Govern, i que genera "gran arbitrarietat i inseguretat jurídica".

A la trobada també hi han participat els parlamentaris José Vicente Marí i Miquel Jerez; així com el president del PP de Formentera, José Alcaraz, entre d'altres.

Segons ha informat el PP, l'objectiu de la reunió ha estat recollir les opinions dels afectats i, alhora, anunciar que "des de les institucions governades pel Partit Popular seguiran amb la batalla fins a les darreres conseqüències contra una normativa que genera gran arbitrarietat i inseguretat jurídica".

Prohens ha assegurat que "sorprèn la manca d'informació d'uns canvis que afecten la gran majoria dels formenterers i que posen en perill la propietat privada dels ciutadans”. Segons ha dit, "les conseqüències han estat amagades tant per la presidenta del Govern, Francina Armengol, com per la del Consell de Formentera, Ana Juan".

"Davant de la ideologia radical i sectària d'Armengol, nosaltres tenim clar que estem al costat dels ciutadans de Formentera. Demanem a la presidenta balear que faci el mateix que el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, i defensi els interessos dels illencs”, ha afegit. /p>

Per la seva banda, el senador autonòmic José Vicente Marí ha recordat que el 2013 ja es van donar solucions en aquest sentit, però es van veure afectades per un recurs del PSOE.

"Hem de que fer l'esforç de garantir als propietaris i als establiments la seva continuïtat. Per això, impugnarem aquest reglament i el traslladarem al Congrés dels Diputats, a més d'exercir tota la pressió política possible”, ha conclòs.

Notícies més vistes Avui