Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens expressa el seu suport a De las Heras amb el PP aixecat: "Estem cansats de masclisme i mancances de respecte". Prohens expressa el seu suport a De las Heras amb el PP aixecat: "Estem cansats de masclisme i mancances de respecte" .

Prohens expressa el seu suport a De las Heras amb el PP aixecat:

PALMA, 11 juny.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha aprofitat aquest dimarts una de les seves preguntes a la sessió de control per expressar el seu suport a la diputada de Vox Patricia de les Heras en relació al succeït la setmana passada a la comissió de les mascaretes.

"Aquests són els valents i les feministes. Aquests són els que aguanten les pancartes a les manifestacions. Estem farts de masclisme i manca de respecte en aquest Parlament", ha afirmat la presidenta amb la bancada 'popular' i els diputats de Vox aplaudint i posats en peu.

No ha estat l'única vegada que De les Heras ha rebut mostres de suport durant el ple. Durant una pregunta dirigida per ella mateixa al conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, que ha hagut de demanar respecte per a la diputada després d'algunes interrupcions.

Prohens també ha aprofitat la pregunta que li ha dirigit el portaveu del PSIB, Iago Negueruela, per demanar al diputat que demani disculpes pels comportaments "inadequats i irresponsables" durant la comissió.

Cal recordar que la setmana passada, en l'última sessió de la comissió d'investigació de les mascaretes, De les Heras va acabar plorant després que Negueruela l'acusés de cobarde.

A l'inici del ple, han estat diversos els membres del Govern i diputats del PP els qui s'han acostat a saludar la diputada de Vox.