Prohens felicita els guanyadors i participants del 72 Trofeu 'Ciutat de Palma' de Vela "per tant talent i esforç".

Prohens felicita els guanyadors i participants del 72 Trofeu 'Ciutat de Palma' de Vela

PALMA, 10 de desembre.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha felicitat aquest diumenge als guanyadors i participants del 72 Trofeu 'Ciutat de Palma' de Vela "per tant talent i esforç".

Prohens s'ha pronunciat d'aquesta manera en un missatge a la xarxa social 'X', recollit per Europa Press, després d'assistir a l'entrega de premis del 72 Trofeu 'Ciutat de Palma' de Vela, que s'ha dut a terme al Club Nàutic de Palma.

La dirigent autonòmica ha valorat que aquests dies la badia de Palma ha estat l'escenari d'unes de les regates d'Optimist més importants d'Europa, amb representació de més de 17 països.

I, en aquest sentit, ha traslladat la seva "enhorabona" a tots els guanyadors i participants d'aquest 72 Trofeu 'Ciutat de Palma' de Vela. "Enhorabona per tant talent i esforç, per la implicació i el compromís en un esport amb tants valors, esportius però també humans i solidaris", ha afegit.

Així mateix, Prohens ha donat "gràcies" per la seva "implicació" al Club Nàutic de Palma i al seu president, Rafael Gili, "per la promoció que fa de la badia de Palma com la millor del món". També, finalment, a Javier Sanz, president de l'Autoritat Portuària.

.

Tags

Categoría

Illes Balears