Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens felicita la Nadal i demana que la seva "llum arribi a totes les cases, especialment a aquelles on més falta fa".

Prohens felicita la Nadal i demana que la seva

PALMA, 24 Des.

La presidenta del Govern balear, Margalida Prohens, ha felicitat aquest diumenge, 24 de desembre, el Nadal a "totes les famílies" de les Balears, desitjant que la "llum" d'aquest esdeveniment "arribi a tots els cases, especialment a aquells on més falta fa".

En un missatge a la xarxa social 'X' (anomenada Twitter anteriorment), recollit per Europa Press, la presidenta ha expressat el seu desig que la llum de Nadal arribi a totes les cases i ompli d'alegria totes les famílies, especialment aquelles on més falta fa."

Prohens ha aprofitat aquesta publicació per transmitir el seu "agraïment a tots aquells que amb el seu treball continuaran cuidant dels altres durant aquests dies de festa a tota les Balears".

La dirigent autonòmica ha acompanyat aquest missatge d'una postal signada per ella, en la qual es llegeix "de tot cor, Bon Nadal i un 2024 venturós", amb la imatge del pessebre de les Caputxines, situat al Monestir de la Puríssima Concepció de Palma.