Prohens garanteix que no hi haurà "cap pas enrere en la lluita contra la violència masclista"

Prohens garanteix que no hi haurà

PALMA, 3 Jul.

La líder del PP i candidata a la presidència del Govern, Marga Prohens, ha assegurat aquest dilluns que el proper Executiu no donarà "ni un pas enrere" en la consecució de la igualtat entre homes i dones ni en la protecció de les dones "front a la plaga de la violència contra les dones o la violència masclista".

En el seu discurs d'investidura aquest dilluns al Parlament, Marga Prohens sí que ha emprat el terme 'violència masclista' enfront del concepte de 'violència intrafamiliar' recollit en l'acord d'investidura amb Vox. "S'ha parlat molt i no vull que ningú tingui dubtes", ha recalcat.

La 'popular' ha indicat que el futur Govern coordinarà les diferents administracions per garantir la total protecció i seguretat de la dona, sigui quina sigui la seva situació i que s'assegurarà tota l'assistència, suport i es lluitarà des de la prevenció.

També ha recalcat el compromís en la lluita contra la violència sexual, l'explotació i la trata.

Prohens ha afegit que es posaran "llum i taquígrafs" en els casos d'explotació sexual de menors tutelades "davant de l'intent del Consell de Mallorca d'amagar un dels episodis més foscos dels últims anys i del qual ningú s'ha responsabilitzat".

Tags

Categoría

Illes Balears