Prohens no creu que es repeteixi una 'marea verda' a l'educació de les Balears: "Sens dubte el meu partit va aprendre alguna cosa".

Prohens no creu que es repeteixi una 'marea verda' a l'educació de les Balears:

PALMA, 16 Oct.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, s'ha mostrat confiada aquest dilluns que durant el seu mandat no es repetirà una 'mare verd' en l'educació, davant l'aplicació de la lliure elecció de llengua inclosa en l'acord d'investidura amb Vox.

"Jo crec que alguna cosa hem après. Sens dubte el meu partit alguna cosa va aprendre", ha declarat Prohens, interrogada sobre les protestes durant el Govern del PP amb José Ramón Bauzá (2011-2015), en un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press a Madrid.

"A mi mai se m'han caigut les anelles per demanar disculpes per haver-nos equivocat en diferents coses. Per això vam passar de governar a estar a l'oposició", ha raonat Prohens.

La presidenta s'ha mostrat confiada que no es repetiran les 'marees verdes' "pel talant del conseller d'Educació", Antoni Vera, perquè manté "diàleg constant" amb els sindicats educatius i perquè són "conscients que qualsevol reforma en educació requereix, sobretot, mitjans econòmics i mitjans humans".

.

Tags

Categoría

Illes Balears