Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens pren nota de les mobilitzacions a Canàries i treballarà per traduir el creixement en benestar.

Prohens pren nota de les mobilitzacions a Canàries i treballarà per traduir el creixement en benestar.

PALMA, 22 d'abril.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assenyalat que "prende nota" de les mobilitzacions que s'han produït aquest dissabte a Canàries i altres ciutats en contra del model turístic a l'arxipèlag i ha assegurat que el Govern treballarà per traduir el creixement econòmic en benestar.

D'aquesta manera, ha respost la líder de l'Executiu a preguntes de la premsa sobre les manifestacions convocades per diferents col·lectius socials el passat cap de setmana, sota el lema 'Canàries s'esgota'.

"Molts dels problemes que té Balears en termes de mobilitat, habitatge, mà d'obra o que cada vegada costi més traduir el creixement econòmic en benestar, ha de fer que l'administració prengui nota i es posi a treballar", ha argumentat.

Prohens ha fet aquestes declaracions després d'una visita, juntament amb el Patronat de la Fundació Impulsa Balears, a la seu de l'empresa de lloguer de cotxes OK Mobility, on s'ha emès una declaració per impulsar la productivitat a les Illes Balears.

Allà, ha defensat que Balears ha de "pensar en termes de productivitat" si vol ser una "economia sostenible". "Quan es parla de sostenibilitat es contempla en tres plans: mediambiental, econòmic i social, si no és sostenibilitat és una altra cosa", ha afirmat.

Preguntada sobre si no és una paradoxa parlar de sostenibilitat a la seu d'una empresa de lloguer de cotxes, ha considerat que és "molt oportú" parlar de sostenibilitat a la seu d'una empresa que "aposta per la mobilitat sostenible, genera 1.000 llocs de treball i té a Mallorca la seva seu social".