Prohens promet demanar una pròrroga de la bonificació del transport públic a les Illes el 2024 "quan hi hagi Govern".

Prohens promet demanar una pròrroga de la bonificació del transport públic a les Illes el 2024

PALMA, 3 Oct.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha promès que des de les Balears demanaran allargar la bonificació del transport públic a les Illes per a l'any 2024 "quan hi hagi Govern a Espanya".

Així ha respost la líder de l'Executiu autonòmic aquest dimarts, durant el ple del Parlament, preguntada per la continuïtat de la gratuïtat del transport públic a l'arxipèlag.

En aquest punt, Prohens ha lamentat que "encara no s'ha rebut ni un euro de Pedro Sánchez per fer front a la gratuïtat". Tot i això, ha insistit, "el Govern reclamarà que arribi" aquests diners i al Govern central, "quan n'hi hagi, que mantingui la bonificació per al 2024".

De la mateixa manera, la presidenta ha retret a la diputada del Grup Mixt Cristina Gómez, autora de la pregunta en la sessió de control, que "després que el seu partit (Unides Podem) tombés la investidura de Feijóo, seguim sense Govern a Espanya".

Per això, li ha aconsellat que faci servir els seus vots "per demanar mesures com aquesta, en comptes que Irene Montero, després de la llei del sí és sí, segueixi asseguda a la seva cadira".

.

Categoría

Illes Balears