Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens proposa una 'taxa PSOE' per pagar "les festes i abusos dels socialistes". Prohens proposa una 'taxa PSOE' per pagar "les festes i abusos dels socialistes".

Prohens proposa una 'taxa PSOE' per pagar

PALMA, 9 d'abril. La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha proposat aquest dimarts una 'taxa PSOE' per pagar "les festes i abusos dels socialistes" dels últims anys.

Prohens ha respost d'aquesta manera, en el ple del Parlament, a la portaveu de Vox, Idoia Ribas, que, en relació a una nova indemnització que haurà d'afrontar l'Executiu per la desclassificació de l'urbanització del Vilà de Pollença per la llei 4/2008.

Ribas, abans, havia ironitzat amb incloure a l'IRPF caselles amb les 'taxa Vicens' o 'taxa Antich' per fer front a aquesta nova indemnització, després de la coneguda pel cas de Muleta, derivades de la llei socialista "per desclassificar a les brafes". "Així els ciutadans recordaran ells quan hagin de pagar els seus impostos", ha afegit la portaveu de Vox.

Idoia Ribas s'ha referit així al que fou conseller d'Ordenació del Territori, Gabriel Vicens, i a l'expresident del Govern, Francesc Antich.

La presidenta del Govern ha advertit que després de Muleta o Vilà i les noves indemnitzacions que es coneixeran, segons ha pronosticat, l'import al qual haurà de fer front Balears serà de més de 400 milions d'euros. "Els ciutadans no mereixen pagar per la mala gestió i desídia del PSOE", ha conclòs Prohens.