• dimecres 7 de desembre del 2022

Prohens qualifica de "maquillatge" la reforma fiscal del Govern perquè "deixa abandonades" les classes mitjanes-baixes

img

Anima Armengol, "una presidenta rica que es nega a baixar impostos", a imitar a Puig i Vara amb rebaixes fiscals

PALMA, 30 set.

La presidenta del PP balear, Marga Prohens, ha titllat de "operació de maquillatge" la reforma fiscal anunciada per el Govern d'Espanya, argumentant que "deixa abandonades" a les classes mitjanes-baixes, en tocar impostos a rendes inferiors a 21.000 euros deixant "fora els treballadors que cobrin més de 1.400 euros al mes".

>

Així ho ha expressat durant una roda de premsa en què ha recalcat que la majoria de treballadors de l'hostaleria de Balears no es veuran afectats per la reforma, ja que superen aquest límit salarial segons el conveni. Davant d'això, ha defensat la proposta del PP, que abasta rendes fins a 40.000 euros, de manera que "afectaria més del 80 per cent de contribuents de Balears".

La presidenta dels ' populars' ha informat que registraran al Parlament un paquet de mesures urgents per combatre els efectes de la crisi energètica i la inflació, i ha demanat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que imiti els presidents valencià i extremeny, Ximo Puig i Guillermo Fernández Vara, i se sumi a la rebaixa impositiva. Prohens ha denunciat que el Govern "s'està folrant" amb la recaptació i ha dit que Armengol és "una presidenta rica que es nega a abaixar impostos".

Notícies més vistes Avui