Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens rep al Palma Futsal: "Encara no està tot escrit" Prohens rep al Palma Futsal: "Encara no està tot escrit"

Prohens rep al Palma Futsal:

PALMA, 6 de maig.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha rebut aquest dilluns al Consolat de Mar a la plantilla i l'equip tècnic del Illes Balears Palma Futsal després de proclamar-se per segona vegada consecutiva campió d'Europa i ha assenyalat que "encara no s'ha escrit tot", que "vindran més victòries".

Durant la recepció, la líder del Govern ha enaltit de la plantilla campiona de la Lliga de Campions que és "l'equip referent de tota una generació de nens i nenes i aficionats".

"Sou l'equip d'aquesta terra, sou l'equip dels somnis, l'equip de la il·lusió, l'equip de la resistència, l'equip del sacrifici, l'equip que s'aixeca després de cada derrota", ha afirmat Prohens.

La presidenta del Govern ha assegurat, a més, que "només el temps farà justícia veritable als jugadors i a l'equip tècnic". Prohens ha recordat a Miquel Jaume i "el somni que un dia va tenir un home, a qui sempre recordeu amb agraïment i amb afecte".

Per part de l'equip, el director esportiu del Illes Balears Palma Futsal, José Tirado, l'entrenador del club, Antonio Vadillo i el capitany, Carlos Barrón, han pronunciat unes paraules d'agraïment a l'afició i han mostrat la seva emoció per haver aconseguit la Copa d'Europa per segona vegada consecutiva.

A la recepció ha assistit també el president de la Federació de Futbol de Balears, Pep Sansó; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, i el delegat del Govern, Alfonso Rodríguez.