• divendres 2 de desembre del 2022

Prohens veu "preocupant" el discurs de Sánchez ja que "anuncia mesures que perjudicaran les famílies"

img
PALMA, 12 Jul.

ha qualificat aquest dimarts de "preocupant" el discurs del president del Govern central, Pedro Sánchez, durant la seva intervenció en el debat de l'estat de la nació, en què, segons la popular, ha anunciat mesures. que perjudicaran les famílies".

"Ens diu que caldrà abaixar la calefacció i que no podrem posar l'aire condicionat", ha censurat Prohens, que també ha destacat la "clara incapacitat" "del socialista "per controlar els preus de la inflació".

Prohens ha considerat que Sánchez "es dedica a demanar esforços a les famílies" mentre no hi ha hagut "cap intenció de reduir el despesa pública del Govern més car de la història".

En aquest sentit, ha lamentat que el president hagi anunciat nous impostos a les elèctri ia la banca. "Cada vegada que hi ha un impost a la banca ha acabat repercutint en el preu de les hipoteques. En comptes de baixar impostos per alleujar la càrrega fiscal de les famílies, en crea nous que perjudicaran sobretot les rendes mitjanes", ha declarat .

D'altra banda, Prohens, que aquest dimarts s'ha reincorporat com a diputada al Congrés dels Diputats després de la seva maternitat, ha preguntat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, què li sembla que Sánchez hi hagi anunciat una bonificació del transport públic només per a la península i la construcció de 12.000 vivendes a Madrid, quan les Balears són la comunitat on s'ha incrementat més el preu. "Volem saber quina és la postura d'Armengol davant d'aquest nou menyspreu de Sánchez cap als ciutadans de Balears", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui