Notícies Balears.

Notícies Balears.

Prohens visita la Fira de Campos i celebra que "la tradició continua ben viva" en aquest municipi. Prohens visita la Fira de Campos i celebra que "la tradició continua ben viva" en aquest municipi.

Prohens visita la Fira de Campos i celebra que

PALMA, 12 de maig.

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, ha visitat aquest diumenge la Fira de Campos i ha celebrat que "la tradició continua ben viva" en aquest municipi.

En un missatge publicat a la xarxa social 'X', recollit per Europa Press, la presidenta s'ha congratulat que la Fira de ses Vaques, amb representació de generacions presents i futures, demostra que "la tradició a Campos continua ben viva".

"Enhorabona a tots els participants i gràcies als 'pagesos' que amb tant d'esforç ens acosten un any més el camp mallorquí a través del seu producte local", ha afegit la dirigent autonòmica.

Prohens ha visitat la tradicional Fira de Campos acompanyada del president del Consell, Llorenç Galmés, i de l'alcaldessa d'aquest municipi mallorquí, Francisca Porquer, entre altres autoritats.

La presidenta ha passejat per la Fira i ha visitat la plantada de gegants, la mostra morfològica de vaca frisona i el mercat de llet. L'itinerari ha finalitzat en el desfilada de noves promeses.